ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

19-2-2014 ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΄΄Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ΄΄


 19-2-2014
  Πραγματοποιήθηκε ημερίδα με την πρωτοβουλία της   Περιφέρειας της  Κεντρικής  Μακεδονίας με την συνεργασία του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού << Άλμα Ζωής >> Ν. Θεσσαλονίκης με θέμα καρκίνος του μαστού ‘’Ο άγνωστος γείτονας’’, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας
  Ομιλητής ήταν ο ιατρός Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης, χειρουργός μαστού και η ψυχολόγος του Συλλόγου ‘’ Άλμα Ζωής’’ κα Εύη Καλουτά. Παραβρέθηκαν στην ημερίδα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης  κα Μαυρίδου,η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Δημοσιονομικής Πολιτικής κα Αθηνά Αηδόνα-Αθανασιάδου  εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πιερίας, εκλεκτοί προσκεκλημένοι , ο κάθε ένας με τον τίτλο του, πολλά μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, φίλοι του Συλλόγου και πολλοί απλοί άνθρωποι από την Πιερία όσοι μπόρεσαν να παρεβρεθούν.
  Το θέμα είχε ενδιαφέρον καθώς τέθηκαν ερωτήσεις από το κοινό και απαντήθηκαν από τον ιατρό κ. Καραπαναγιώτη και στο τέλος μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία  η εκπαιδευόμενη εθελόντρια και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου '' 'Αλμα Ζωής'' Ν. Θεσσαλονίκης κα Κυριακούδα Δερεκενάρη .Ο Περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας  τίμησε την κα Ελένη Ντελιοπούλου  Πρόεδρο του Συλλόγου ‘’Άλμα Ζωής’’όπως επίσης και τον ιατρό κ. Καραπαναγιώτη και την ψυχολόγο κα  Καλουτά. Η κα Μαυρίδου θέλησε να τιμήσει και την Αντιπρόεδρο κα Λιόλιου για το αξιέπαινο έργο της και την προσφορά της στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας η ‘’Αγία Αικατερίνη’’ και στην αντιμετώπιση της νόσου καθώς και τη συμμετοχή της στον αγώνα με νικήτρια τη ζωή.
  Η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη θέλησε να ευχαριστήσει τους ομιλητές προσφέροντας  από μία εικόνα τις οποίες δημιούργησαν μέσα από το πρόγραμμα εργασιοθεραπείας . Μέσα από το πρόγραμμα αυτό προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το θέμα του πόνου, πολλές φορές κάνοντας  και συναντήσεις μεταξύ γυναικών οπού νοσούν για πρώτη φορά.
  Η Πρόεδρος ευχαρίστησε από καρδιάς την κα Μαυρίδου και την παροτρύνει να είναι κοντά στον Σύλλογο Καρκινοπαθών. Η εκδήλωση έκλεισε προσφέροντας εδέσματα από την αντιπεριφέρεια Πιερίας.


Με εκτίμηση 
η Πρόεδρος κα Θεανώ Γελαδάρη 
και το Δ.Σ.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου