ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 07/02/2014



Μετά από το κάλεσμα του πατήρ-Γεωργίου Βέτσου, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Γανόχωρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη θεία λειτουργία ανήμερα του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών στις 7 Φεβρουαρίου 2014.
 Στην θεία λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης  π. Ιωακείμ Οικονομίκου, Ιεροκήρυκος  και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ. Κίτρους, ο πατήρ Δημήτριος Σιαμάγκας  και ο εφήμερος πατήρ Γεώργιος Βέτσος.  Παραβρέθηκαν το Δ.Σ.  του Συλλόγου, μέλη και εθελοντές όπως και πολλοί από την Γανόχωρα και όχι μόνο. Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην λειτουργία,  όλους που πρόσφεραν τα εδέσματα για τον καφέ, και όλες τις κυρίες  της ενορίας του Αγίου Νικολάου Γανόχωρας. Η Πρόεδρος θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην οικογένεια Σωτήρη και Πόπης  Μπούσια για τους άρτους που πρόσφεραν για την αρτοκλασία  όπως επίσης και τους ιεροψάλτες που συμμετείχαν στην θεία λειτουργία.
Τέλος ο Σύλλογος θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ τον εφημέριο και το εκκλησίασμα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γανόχωρας για την προσφορά των 150 ευρώ προς τον Σύλλογό μας. Ο Θεός να δίνει υγεία σε όλους.

Με εκτίμηση και αγάπη η Πρόεδρος κα Θεανώ Γελαδάρη και το Δ.Σ.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου