ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας έκοψε την πίτα του


"Δυστυχώς τα μέλη μας αυξάνονται" δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου κα Θεανώ Γελαδάρη
Η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου καρκινοπαθών Πιερίας "Η Αγία Αικατερίνη" πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης και Μαρία Μίχου, εκπρόσωποι των βουλευτών, φορέων και συλλόγων ενώ τιμήθηκε για την προσφορά και την υποστήριξη του προς το σύλλογο ο πρώην Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου.

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος, ενώ στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Θεανώ Γελαδάρη αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου επισημαίνοντας πως όταν ξεκίνησε η λειτουργία του συλλόγου μέχρι και σήμερα βρήκαν και βρίσκουν "ανοιχτές πόρτες" από τους Πιεριείς. Πάντως όπως χαρακτηριστικά σημείωσε τα μέλη του συλλόγου δυστυχώς κάθε χρόνο αυξάνονται.

Όπως είναι γνωστό, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης και Πιερίας "Η Αγία Αικατερίνη", ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να ενημερώσει, να βοηθήσει και να προστατεύσει τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους, και το πιο σημαντικό να νιώσει ο καρκινοπαθής ασθενής ότι υπάρχει ένας χώρος που  μπορεί να ενημερωθεί και να ζητήσει στήριξη για την ασθένεια που βιώνει.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές του νομού αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που επιτελείται από τα μέλη του συλλόγου, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου