ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με αφορμή την εκδήλωση της καθιερωμένης κοπής πίττας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης & Πιερίας ‘’ Η Αγία Αικατερίνη’’ ( Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011) και τη Θεία λειτουργία & Αρτοκλασία & μνημόσυνο υπέρ των κεκοιμημένων καρκινοπαθών ασθενών (Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011) η πρόεδρος  κ. Θεανώ Γελαδάρη και το Διοικητικό Συμβούλιο το  Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσους συνέδραμαν με το δικό τους τρόπο στις δραστηριότητες του Συλλόγου για το έτος 2010.
Ευχαριστούμε τους ιερείς της Θείας Αναλήψεως για την προσφορά στέγης και αγάπης στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελοντική ομάδα δράσης Ν. Πιερίας και στο δημιουργό κ. Καραμήτα για την σχεδίαση, εκτύπωση και πώληση ευχετήριων καρτών τα έσοδα των οπίων δόθηκαν στο Σύλλογο.
Ευχαριστούμε την  Ένωση Ποντίων Πιερίας και το ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Σφενδάμης ‘’Πυρρίχιο’’  που κατά την περίοδο των καλοκαιρινών πολιτιστικών τους δρώμενων μας  φιλοξένησαν δίνοντας μας τη δυνατότητα να εκθέσουμε τις πρώτες χειροτεχνίες μας σε κερί.
Ευχαριστούμε το ποντιακό πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Παναγία Σουμελά’’ που στήριξε και στηρίζει με κάθε τρόπο  το έργο του Συλλόγου και που φέτος τίμησε τη  πρόεδρο κ. Θεανώ Γελαδάρη για την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Συνοδοιπόροι στο έργο του Συλλόγου είναι άνθρωποι που θέλουν να κρατούν ‘’κρυφή’’ την προσφορά τους. Όμως…κάποιες φορές καλό είναι να ακούγεται και να επικροτείται η προσφορά. Ευχαριστούμε το Σωτήρη και τη Πόπη Μπούσια για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο Σύλλογο. Ευχαριστούμε τον Άρη Τσιουπλή και τον Αντώνη για το σχεδιασμό και την δωρεά εκτύπωση όλων των αφισών και καρτών των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε για τη συνεχή και αθόρυβη προσφορά τους τις αδερφές Δαρίβα και το κ. Κωνσταντίνο Πολυχρονιάδη. Ευχαριστούμε την επιχείρηση Αμβροσιάδη για την πολύτιμη προσφορά τους στα εορταστικά πακέτα για τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του Συλλόγου. Ευχαριστούμε τις εφημερίδες ‘’ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ’’ & ‘’ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ’’ για την σταθερή ανακοίνωση των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Ευχαριστούμε και το Τοπικό κανάλι ΔΙΟΝ για την συνεργασία.
Ο Σύλλογος χωρίς την προσφορά των αρωγών δεν θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν φοίτηση για την εκμάθηση ξένης γλώσσας και Η/Υ. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το φροντιστήριο Ξένων γλωσσών του Νικολάου Μάρα και των συνεργατών του.
Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης για την άψογη συνεργασία και συγκατοίκηση στο χώρο του κτιρίου της Νομαρχίας Ευχαριστούμε  και όλους όσους αναγνωρίζοντας το έργο του Συλλόγου  προσέφεραν χρήματα αντί στεφάνου στο Σύλλογο.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που χωρίς καμία χρηματική αμοιβή κρατάνε ανοιχτό το γραφείο του Συλλόγου  καθημερινά (9:30- 12: 30).Χωρίς την βοήθεια τους το έργο του Συλλόγου θα ήταν ελλιπές.
Σκοπός του Συλλόγου είναι να απαλύνει με κάθε τρόπο το πόνο του ασθενή.Βοηθοί μας στην προσπάθεια αυτοί είναι το ιατρείο πόνου και η νοσηλεία κατ’οίκον. Ευχαριστούμε Κατερίνα, ευχαριστούμε Άννα, ευχαριστούμε Μαρία για όλα όσα μόνο εσείς ξέρετε…Στο έργο αυτό συνδράμουν με το δικό τους τρόπο ο διοικητής, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και η κοινωνική υπηρεσία του Νοσοκομείου μας. Σας ευχαριστούμε όλους.
Το κύκνειο άσμα της η πρόεδρος του Συλλόγου μας η Θεανώ Γελαδάρη όντας στη δύση της πορείας της ως νοσηλεύτρια θέλει να το απευθύνει στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΚΑ Κατερίνης για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια συμβάλωντας στην καλύτερη ποιότητα ζωής του καρκινοπαθή ασθενή.
‘’ποτέ μην σκεφτείς ότι η καλοσύνη δεν έχει αξία,
Όλα αυτά τα δώρα της φροντίδας μικρά ή μεγάλα,
Είναι αυτά που δίνουν αξία και νόημα στη ζωή μας’’

Ευχαριστούμε

Η πρόεδρος            το Δ.Σ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου