ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

“Η σύγκριση του βαθμού, στον οποίο τα εθνικά συστήματα υγείας της Ευρώπης λαμβάνουν υπόψη τον ασθενή και τον καταναλωτή, το 2013”

Facebook icon Twitter icon Forward icon
“Η σύγκριση του βαθμού, στον οποίο τα εθνικά συστήματα υγείας της Ευρώπης λαμβάνουν υπόψη τον ασθενή και τον καταναλωτή, το 2013”
Αξιότιμε κύριε/κυρία,
Για έβδομη φορά από το 2005, το Health Consumer Powerhouse (HCP) ζητάει από  ανθρώπους του χώρου της υγείας σε όλη την Ευρώπη να το βοηθήσουν στη δημιουργία του ετήσιου δείκτη EURO HEALTH CONSUMER INDEX. Ο δείκτης του 2013 θα μετρήσει την φιλικότητα απέναντι στον χρήστη των εθνικών συστημάτων υγείας σε 34 χώρες της Ευρώπης.
Το φετινό ερωτηματολόγιο είναι σύντομο –μόνο 16 ερωτήσεις- και δεν απαιτεί περισσότερα από 10 λεπτά για τη συμπλήρωσή του.
Η έρευνα πραγματοποιείται σε ειδική ιστοσελίδα ερευνών, επιτρέποντας έτσι την πλήρη ΑΝΩΝΥΜΙΑ όλων των απαντήσεων (εκτός αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό).
Η ημερομηνία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου (αλλά το HCP θα δεχόταν ευχαρίστως τις απόψεις σας και νωρίτερα, ώστε να καταγράψει κάποιες αρχικές τάσεις).
Για να σας ευχαριστήσει για τη συμμετοχή σας, το PatientView, ο διαχειριστής της έρευνας, θα χαρεί να παρέχει στον οργανισμό σας τον σύνδεσμο (link) για τον Δείκτη (αν το επιθυμείτε) αμέσως μετά την δημοσίευσή του, στις 20 Νοεμβρίου 2013.
Αν γνωρίζετε κάποιον άλλο που θεωρείτε ότι θα επιθυμούσε να καταθέσει τις απόψεις του για το εθνικό σύστημα υγείας του, παρακαλώ προωθήστε του αυτό το μήνυμα.
θα βρείτε παρακάτω έναν σύνδεσμο (link) για το online ερωτηματολόγιο της έρευνας
Αν επιθυμείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας σχετικά με την κατάσταση του συστήματος υγείας της χώρας σας για το 2013, θα βρείτε παρακάτω έναν σύνδεσμο (link) για το online ερωτηματολόγιο της έρευνας.
Μπορείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα πατώντας το πλήκτρο “Control” και κάνοντας κλικ με το ποντίκι στο …
Ερωτηματολόγιο 2013 Euro Health
[https://www.surveymonkey.com/s/HCP-Hellas-2013]
Με εκτίμηση,
Dr. Arne Björnberg,
Health Consumer Powerhouse,
Στοκχόλμη
Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα, παρακαλώ επικοινωνήστε με την:
PatientView, Woodhouse Place, Upper Woodhouse, Knighton, Powys, LD7 1NG, Ηνωμένο Βασίλειο.
Τηλ: 0044-(0)1547-520-965
e-mail: info@patient-view.com
………………………………………………
Το Health Consumer Powerhouse (HCP) είναι ο πρώτος πάροχος πληροφοριών για τον καταναλωτή υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη. Το HCP έχει μία σειρά χρηματοδοτών, συμπεριλαμβανομένων οργανισμών φροντίδας υγείας, ασφαλιστικών εταιρειών, παρόχων υπηρεσιών και θεραπείας και φαρμακευτικών εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες για το HCP και τον Euro Health Consumer Index, δείτε στο http://www.healthpowerhouse.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου