ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών η ''Αγία Αικατερίνη'' θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πολιτιστικό σύλλογο ''Παναγία Σουμελά'' για την φιλοξενία για τρίτη συνεχή χρονιά για τα πολιτιστικά δρώμενα 2013. Η πραγματικότητα είναι πως ένα ευχαριστώ είναι πολύ ελάχιστο μπροστά στο μεγαλείο ψυχής, τόσο του κ. Κασιμίδη Άρη, όσο και του Δ.Σ.
  Τις 2 αυτές μέρες που ήταν τα πολιτιστικά δρώμενα, δώσανε όλοι ολόψυχα την αγάπη τους για να γίνει αυτή η έκθεση.
  Δόθηκε για μια ακόμη φορά η ευκαιρία να εκθέσουμε τις δικές μας χειροτεχνίες. Παρόλο τον πόνο ο Θεός τον απάλυνε και έδωσε μεγάλο κουράγιο  και δύναμη στις γυναίκες που συμμετείχαν στις εργασιοθεραπείες, αλλά και στους εθελοντές που με την δική τους θέληση και με πολύ αγάπη έφτιαξαν πράγματα που υπήρχαν στο μπάγκο μας.
  Ένα ολόθερμο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα άτομα που επισκέφτηκαν την έκθεση. Ειλικρινά επικρατούσε μεγάλη συγκίνηση και υπήρχαν πάρα πολλά ερωτηματικά από το που αντλείται τόση δύναμη και γίνονται αυτές οι πανέμορφες χειροτεχνίες, καθώς γεννιόντουσαν και πολλές απορίες σχετικά με τον καρκίνο, άλλωστε και ο στόχος του συλλόγου είναι αυτός.
  Θα ήθελα σαν Πρόεδρος του Συλλόγου να εκφράσω ένα ολόθερμο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν στην προσπάθεια να στηθεί αυτή η έκθεση.
  Εύχομαι η Παναγία Σουμελά να δώσει δύναμη στον καθένα μας και να είμαστε του χρόνου πάλι μαζί.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη
 και 
το Δ.Σ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου