ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«Η Αγία Αικατερίνη» για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών
«Η Αγία Αικατερίνη» για τη νέα σχολική χρονιά



Ακόμη μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει γεμάτη ελπίδες και πολλά όνειρα. Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχές μας στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς για μία σχολική χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, διάθεση για την πρόοδο και πολλές επιτυχίες.
Αγαπητοί μαθητές του Συλλόγου και όχι μόνο, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για εσάς με όλα αυτά που βιώνετε στην οικογένειά σας. Όπως έχουμε πει επανειλημμένως, θα πρέπει να έχουμε ελπίδα  και πίστη στο Θεό για να αντιμετωπίσουμε ό,τι και αν έρθει στην οικογένεια. Ωφέλιμο θα ήταν να μοιράσουμε τις σκέψεις μας ακόμη και τον πόνο μας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά που μας κάνουν να πονάμε.
Ξέρω πως είναι αρκετά δύσκολο αλλά σας το διευκρινίζω και πάλι ότι χωρίς δύναμη ψυχής και θέληση δεν μπορούν να ξεπεραστούν όλα αυτά που μας κάνουν να πονάμε και πολλές φορές αρνούμαστε τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας.
Γνωρίζω, από την καθημερινή επαφή που έχουμε μαζί σας από το 2012-2013, πολλά παιδιά από εσάς χαρίσατε με τη θέληση και τη μεγάλη σας προσπάθεια χαμόγελα στην οικογένειά σας και αποδείξατε ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά.
Εγώ από τη δική μου πλευρά θα ήθελα να σας συγχαρώ  τον κάθε ένα ξεχωριστά για την επιτυχία που είχε και ταυτόχρονα να πω σε όσους δεν βρίσκονται αυτή τη χρονιά εντός κάποιας σχολής, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω καθώς υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία για να πετύχουν τους στόχους τους.
Μέσα από τη καρδιά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο και ολόθερμο «ΜΠΡΑΒΟ»  σε όλους εσάς και να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους γονείς, που παρόλο που βιώνουν τα προβλήματα υγείας, τα παιδιά τους τους δίνουν την ευκαιρία να χαμογελάσουν και να ξεχάσουν τις θεραπείες και τον πόνο τους.
Θα ήθελα να γνωρίζετε πως το γραφείο του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτό για ό,τι κι αν χρειαστείτε.
Σας εύχομαι «καλή Σχολική Χρονιά» με πολλή αγάπη,

Η Πρόεδρος Γελαδάρη Θεανώ και το Δ.Σ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου