ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ



 Μετά από επιθυμία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της Ουρανούπολης-Κρουαζιέρα ( το γύρω του Άγιου Όρους ) στις 26/6/2013.
 Ο σκοπός αυτής της ημερήσιας εκδρομής είχε να δούμε από κοντά τα μοναστήρια του Α. Όρους. Επειδή δεν υπήρχε ξεναγός στο group, ο εθελοντής του Συλλόγου Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Οικονομίκος έκανε μια ουσιαστική και εποικοδομητική ξενάγηση όσο αφορά τα Μοναστήρια του Άγιου Όρους.
 Ακούσαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα για το κάθε μοναστήρι καθώς όλο το group έδειξε
τεράστιο ενδιαφέρον να μάθει την ιστορία της μονής.
 Οι μικροί μας φίλοι που ήταν στο group ήταν άψογοι διότι θαύμαζαν και απορούσαν  γι' αυτά που βλέπανε. Ο καιρός ήτανε θαυμάσιος και ευνοϊκός. Η  κυρία Πρόεδρος προσπάθησε να διασκεδάσει το group και να ταΐσει με τους μικρούς μας φίλους τους γλάρους που ακολουθούσανε όλη την ώρα το μικρό καραβάκι.
 'Ηταν πραγματικά ένα όνειρο, και αυτό το οφείλουμε στον Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Οικονομίκο αλλά και στον οδηγό του λεωφορείου που προσπαθούσε να γίνει πιο ευχάριστο το ταξίδι. Πάρα πολλά άτομα κάνανε μπάνιο στα καταγάλανα νερά της Ουρανούπολης, απολαύσαμε το μεσημεριανό μας στις 4:45 μ.μ έγινε η αναχώρηση, με μια στάση στο Σταυρό για έναν απολαυστικό καφέ. Από εκεί πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον π. Ιωακείμ για όλη την καλή θέληση που είχε πέρα από την ξενάγηση, να λύνει τις απορίες των μελών μέσα στο λεωφορείο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο και σε όλο το Δ.Σ. για την διοργάνωση αυτής της εκδρομής.
 Επίσης ευχαριστούμε θερμά όσους έλαβαν μέρος σε αυτή την πολύ όμορφη εκδρομή.
 Εξίσου, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Τάκη Παπαδόπουλο και στον κύριο Βασίλη Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στο group σε ότι χρειάστηκαν τα μέλη κατά του ταξιδιού.
 Ήταν μια υπέροχη εκδρομή που θα μείνει αξέχαστη!

 Κατερίνη 26-6-2013



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου