ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ




 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης και Πιερίας <<Η Αγία Αικατερίνη>> θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει για μια φορά ακόμα, όλους όσους παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου, στο κέντρο <<ΕΛΙΑ>>. Πάρα πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και στο κάλεσμα του Συλλόγου, όπως κάθε χρόνο.
  Θα θέλαμε να  εκφράσουμε ένα μεγάλο και περιεκτικό ευχαριστώ στον Πανοσιολογιότατο
Αρχιμανδρίτη Ιεροκήρυκα και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Ιωακείμ Οικονομίκο, στην Αντιπεριφερειάρχη κυρία Σοφία Μαυρίδου, στους Βουλευτές κυρίους Γιώργο Κωνσταντόπουλο και Δημήτριο Χριστογιάνη, στον εκπρόσωπο του Βουλευτού κυρίου Κώστα Κουκοδήμου, στον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κύριο Γιώργο Παπαθανασίου, τους Αντιδημάρχους Κατερίνης κυρίους Ζήσωνα Σατραζέμη και Αναστάσιο Παπαζήση ως εκπρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης κυρίου Σάββα Χιονίδη, ο οποίος παρέδωσε και επιστολή του στο Δ.Σ.  του Συλλόγου.
  Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Περιφερειακό Σύμβουλο κύριο Μακρίδη, και στον Πολιτιστικό Σύλλογο << Παναγία Σουμελά>>.
  Ευχαριστίες πολλές στην ομάδα του Ιατρείου Πόνου και Νοσηλείας Κατοίκων, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας, καθώς και όλους τους φίλους, εθελοντές και μέλη του Συλλόγου μας.
  Η Πρόεδρος και τα μέλη εύχονται σε όλους σας, χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά, το 2013 να είναι καλύτερο και δημιουργικότερο από το 2012.


Με εκτίμηση και αγάπη 
Η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη 
 και 
 το Δ.Σ.




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου