ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

   Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης και Πιερίας η <<Αγία Αικατερίνη>>, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Προιστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης, Πανασιολογιώτατο  Αρχιμ. κύριο Διονύσιο Γκόλια και τους δύο άλλους Ιερείς Πρωτοπρεσβύτερους Δημήτριο Γκόλια και Ευάγγελο Πουλατσίδη για τη φιλοξενία. Επίσης ευχαριστήριο και στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Γενικό Αρχιερετικό Επίτροπο και εθελοντή του Συλλόγου, κύριο Ιωακείμ Οικονομίκο για την κατανυκτική Θεία Λειτουργία που τέλεσαν στο
παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου, με αφορμή την εορτή του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου.

  Ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να προσευχηθούν και να παρακαλέσουμε τον Άγιο Παρθένιο, ο οποίος είναι και ο προστάτης των Καρκινοπαθών. Να τελέσουμε την Αρτοκλασία μας υπέρ υγείας όλων των Μελών του Συλλόγου, ενώ με το Μνημόσυνο προσευχηθήκαμε και θυμηθήκαμε όλα εκείνα τα άτομα τα οποία έφυγαν από κοντά μας και βρίσκονται τώρα στα χέρια του Θεού.
  Βέβαια οι δύσκολες καιρικές συνθήκες εμπόδισαν σε πολλά Μέλη μας να προσέλθουν στην εν λόγω Θεία Λειτουργία, αλλά ο Σύλλογος ευχήθηκε ευχήθηκε και γι'αυτούς που ενώ ήθελαν να έρθουν, δεν μπόρεσαν εξ'αιτίας των καιρών συνθηκών.
 Και πάλι εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους Ιερείς της Αγίας Άννης, ελπίζοντας πάντοτε στην συνεργασία τους, καθώς και με άλλες Ενορίες της πόλης μας, αλλά και των περιχώρων που θα θελήσουν να συνδράμουν και να βοηθήσουν το έργο του Συλλόγου μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  κ. Θεανώ Γελαδάρη
και το Δ.Σ. 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO
















  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου