ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

24/02/2014 Oμοσπονδία Kαρκινοπαθών Ελλάδος (Ο.K.E.)

Στις 24/02/2014 στα γραφεία τις Ο.Κ.Ε. στην οδό Αγίας Σοφίας 46 στον 5ο όροφο έγινε ο οικονομικός έλεγχος του ταμείου τις Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδος για το οικονομικό έτος 2013 από την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούμενη από τους:

Πρόεδρο τις επιτροπής κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος (Σύλλογο Κατερίνης) και τα μέλη κ. Βαμβακίδου Αρίστη (Σύλλογο Δράμας) και κ. Κόκκαλη Μαρία (Σύλλογο Βέροιας) παρουσία τις Γραμματέας τις Ο.Κ.Ε. κ. Φωτεινής Νάτσιου (λόγο τις απουσίας τις προέδρου κ. Μήττα) και τις ταμεία τις Ο.Κ.Ε. κ. Σαραφίδου Ευγενίας. 





Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

19-2-2014 ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΄΄Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ΄΄


 19-2-2014
  Πραγματοποιήθηκε ημερίδα με την πρωτοβουλία της   Περιφέρειας της  Κεντρικής  Μακεδονίας με την συνεργασία του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού << Άλμα Ζωής >> Ν. Θεσσαλονίκης με θέμα καρκίνος του μαστού ‘’Ο άγνωστος γείτονας’’, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας
  Ομιλητής ήταν ο ιατρός Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης, χειρουργός μαστού και η ψυχολόγος του Συλλόγου ‘’ Άλμα Ζωής’’ κα Εύη Καλουτά. Παραβρέθηκαν στην ημερίδα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης  κα Μαυρίδου,η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Δημοσιονομικής Πολιτικής κα Αθηνά Αηδόνα-Αθανασιάδου  εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πιερίας, εκλεκτοί προσκεκλημένοι , ο κάθε ένας με τον τίτλο του, πολλά μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, φίλοι του Συλλόγου και πολλοί απλοί άνθρωποι από την Πιερία όσοι μπόρεσαν να παρεβρεθούν.
  Το θέμα είχε ενδιαφέρον καθώς τέθηκαν ερωτήσεις από το κοινό και απαντήθηκαν από τον ιατρό κ. Καραπαναγιώτη και στο τέλος μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία  η εκπαιδευόμενη εθελόντρια και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου '' 'Αλμα Ζωής'' Ν. Θεσσαλονίκης κα Κυριακούδα Δερεκενάρη .Ο Περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας  τίμησε την κα Ελένη Ντελιοπούλου  Πρόεδρο του Συλλόγου ‘’Άλμα Ζωής’’όπως επίσης και τον ιατρό κ. Καραπαναγιώτη και την ψυχολόγο κα  Καλουτά. Η κα Μαυρίδου θέλησε να τιμήσει και την Αντιπρόεδρο κα Λιόλιου για το αξιέπαινο έργο της και την προσφορά της στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας η ‘’Αγία Αικατερίνη’’ και στην αντιμετώπιση της νόσου καθώς και τη συμμετοχή της στον αγώνα με νικήτρια τη ζωή.
  Η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη θέλησε να ευχαριστήσει τους ομιλητές προσφέροντας  από μία εικόνα τις οποίες δημιούργησαν μέσα από το πρόγραμμα εργασιοθεραπείας . Μέσα από το πρόγραμμα αυτό προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το θέμα του πόνου, πολλές φορές κάνοντας  και συναντήσεις μεταξύ γυναικών οπού νοσούν για πρώτη φορά.
  Η Πρόεδρος ευχαρίστησε από καρδιάς την κα Μαυρίδου και την παροτρύνει να είναι κοντά στον Σύλλογο Καρκινοπαθών. Η εκδήλωση έκλεισε προσφέροντας εδέσματα από την αντιπεριφέρεια Πιερίας.


Με εκτίμηση 
η Πρόεδρος κα Θεανώ Γελαδάρη 
και το Δ.Σ.
































Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Σήμερα 19/02/2014 το πρωί στο γραφείο του Συλλόγου μας, μετά από ομόφωνη απόφαση της Προέδρου και του Δ.Σ. του συλλόγου καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας  αποφασίσαμε να τιμήσουμε τον στενό συνεργάτη και υπεύθυνο της Δωρεάν διανομής  τροφίμων της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΛΙΑΜΠΟ ο οποίος συνταξιοδοτείτε και αποχωρεί από τα καθήκοντα του και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να χαρεί με υγεία την σύνταξη του. Ευχαριστούμε επίσης και τον κ. Χλιούμη Γεώργιο για την παρουσία του.   

Με πολύ αγάπη η Πρόεδρος κ. Θεανώ Γελαδέρη και το Δ.Σ.     

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 07/02/2014



Μετά από το κάλεσμα του πατήρ-Γεωργίου Βέτσου, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Γανόχωρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη θεία λειτουργία ανήμερα του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών στις 7 Φεβρουαρίου 2014.
 Στην θεία λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης  π. Ιωακείμ Οικονομίκου, Ιεροκήρυκος  και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ. Κίτρους, ο πατήρ Δημήτριος Σιαμάγκας  και ο εφήμερος πατήρ Γεώργιος Βέτσος.  Παραβρέθηκαν το Δ.Σ.  του Συλλόγου, μέλη και εθελοντές όπως και πολλοί από την Γανόχωρα και όχι μόνο. Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην λειτουργία,  όλους που πρόσφεραν τα εδέσματα για τον καφέ, και όλες τις κυρίες  της ενορίας του Αγίου Νικολάου Γανόχωρας. Η Πρόεδρος θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην οικογένεια Σωτήρη και Πόπης  Μπούσια για τους άρτους που πρόσφεραν για την αρτοκλασία  όπως επίσης και τους ιεροψάλτες που συμμετείχαν στην θεία λειτουργία.
Τέλος ο Σύλλογος θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ τον εφημέριο και το εκκλησίασμα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γανόχωρας για την προσφορά των 150 ευρώ προς τον Σύλλογό μας. Ο Θεός να δίνει υγεία σε όλους.

Με εκτίμηση και αγάπη η Πρόεδρος κα Θεανώ Γελαδάρη και το Δ.Σ.


















Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ARTISTAS BALKAN


Κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης από τους ARTISTAS BALKAN προς τον συνάνθρωπο και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας ‘’Η Αγία Αικατερίνη ‘’διοργάνωσαν μια βραδιά αφιερωμένη στον αγώνα για ζωή παρέα με τους ‘’Κοντραμπατζήδες ‘’  στις 4 Φεβρουαρίου 2014 Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου στο ‘’ Μπαχάρι ‘’ με ιδιαίτερη επιτυχία παρά τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που περνάμε όλοι μας. Το γραφείο του Συλλόγου μας επισκέφτηκε ο κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΑΜΟΣ καλλιτεχνικός Διευθυντής και παρέδωσε στην Πρόεδρο κ. ΘΕΑΝΩ ΓΕΛΑΔΑΡΗ μέρος τον εσόδων από την εκδήλωση το ποσό τον 200 ευρώ ως Δωρεά.

Η Πρόεδρος κ. Θεανώ Γελαδάρη και το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους παραπάνω που διοργάνωσαν την εκδήλωση  και ιδιαίτερα τον κ. ΕΥΡΙΠΥΔΗ ΣΤΑΜΟΣ και τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτήν την βραδιά.   

Η Πρόεδρος 
και το Δ.Σ.
                 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ξεκίνησε την Τρίτη  4 Φεβρουαρίου  και ολοκληρώθηκε η δωρεάν  διανομή  τροφίμων στα μέλη μας που εγκρίθηκαν από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.). Όλα τα δικαιούχα μέλη μας ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά από την Πρόεδρο κα Γελαδάρη Θεανώ και προσήλθαν με αλφαβητική σειρά και παρέλαβαν τα τρόφιμα που αναλογούσαν στον κάθε δικαιούχο.(μακαρόνια, κασέρι, γραβιέρα, ελαιόλαδο, φέτα.)
 Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν για την μεγάλη βοήθεια στην μεταφορά και διανομή τον τροφίμων, τους εθελοντές του συλλόγου μας κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΑΚΡΙΔΗ, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΙΟΛΙΟ και κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ που για άλλη μία φορά στάθηκαν δίπλα μας.