ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας η '' Αγία Αικατερίνη '' θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο  Ιδιοκτητών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ν. Πιερίας για την Δωρεά του ποσού τον 100 ευρώ  αντί  στεφάνου εις μνήμη του πατέρα της συναδέρφου ΚΟΥΤΣΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ του ΒΟΤΑΝΟΥ ο οποίος απεβίωσε στην Αυστραλία.
 Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Η Πρόεδρος κ. Θεανώ Γελαδάρη
και το Δ.Σ.         

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014

Η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας στο οιογενειακό κέντρο ΄΄Ελιά΄΄.


11 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Καρκινοπαθών. 11 χρόνια προσφοράς, αγάπης, αλληλεγγυύης, σκληρής δουλειάς, διεκδικήσεων για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των ασθενών μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα δεξιώσεων «Ελιά», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου μας. Πλήθος συμπολιτών μας, ασθενείς, εθελοντές, η πολιτική ηγεσία του Νομού μας αλλά και φίλοι του Συλλόγου,  μας τίμησαν για άλλη μία χρονιά με την παρουσία τους.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και διανομή μερίδων φαγητού και πίτας σε σπίτια ασθενών, οι οποίοι λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας τους αδυνατούσαν να βρίσκονται κοντά μας. Θέλησαν, ωστόσο, έστω και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν το Σύλλογο και την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά. Ακόμη και μ’αυτόν τον τρόπο ήταν σαν να βρίσκονταν εκεί μαζί μας, έστω και νοερά.
Το θέμα που μας απασχόλησε περισσότερο φέτος και προτάθηκε εκείνη την ημέρα ήταν η δημιουργία ξενώνων φιλοξενίας των καρκινοπαθών ασθενών τελικού σταδίου. Έπειτα από επιθυμία και παρότρυνση πολλών ασθενών, τέθηκε προς συζήτηση το εν λόγω ζήτημα στο Δ.Σ του Συλλόγου και η ίδια η πρόεδρος κατά την ομιλία της έκανε μία νήξη στο θέμα, απευθυνόμενη στους παρευρισκομένους και κυρίως στην πολιτική ηγεσία του τόπου μας, με σκοπό να βοηθήσουν και να συμβάλλουν και αυτοί από την πλευρά τους με όποιον τρόπο μπορούν. Η δημιουργία ενός τέτοιο ξενώνα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης  αποτελεί αναγκαία και επιτακτική ανάγκη τόσο για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ασθενών όσο και για την ψυχολογική στήριξή τους. Γονείς οι οποίοι νοσούν και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ασθένειάς τους, ηλικιωμένοι οι οποίοι αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ασθενείς που δεν έχουν κάποιον να τους φροντίσει, θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε έναν φιλόξενο και «ζεστό» χώρο, που θα έχει όλα τα απαραίτητα μέσα και υλικά για την κάλυψη των αναγκών τους, αλλά και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που θα είναι σε θέση να τους καλύψει σε όλους τους τομείς (ιατρικα, φαρμακευτικά, νοσηλευτικά, ψυχολογικά). Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε σε θέση να προστατέψουμε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και κυριώς τα παιδιά, αποτρέποντάς τους από την αντιμετώπιση δύσκολων και σκληρών εικόνων που ίσως τους στιγματίσουν.
Ευχή όλων μας είναι κάθε χρόνο να υπάρχουν ολοένα και λιγότεροι συνάνθρωποί μας που θα νοσούν από καρκίνο. Σας ευχαριστούμε όλους και έναν-έναν ξεχωριστά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο Καρκινοπαθών. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους εσάς ένα χαρούμενο, δημιουργικό, ελπιδοφόρο και γεμάτο υγεία έτος.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Παρουσία του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π.Ιωακείμ Οικονομίκου,Ιεροκήρυκος και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ. Κίτρους 
Η Αντιπεριφεριάρχης κα Σοφία Μακρίδου
Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης
Η Βουλευτής κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
Εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Κουκοδήμου
Οι Αντιδήμαρχοι κ. Λιακόπουλος, κ. Μπερεδήμας και κ. Παπαζήσης
Η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης κα Μακρίδου-Παρτσαλίδου
Ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κ. Θωμάς Παπαδημητρίου
Ο Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Νίκος Μακρίδης
Η πρώην Βουλευτής κα Μίχου Μαρία
Ο πρώην Νομάρχης κ. Παπαστεργίου
Ο κ. Μπαραλιάκος Ξενοφών
Οι κύριοι Περιφεριακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι
Ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου ΄΄Παναγία Σουμελά΄΄ κ. Άρης Κασιμίδης

Με εκτίμηση,


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
κ. ΘΕΑΝΩ ΓΕΛΑΔΑΡΗ    και  ΤΟ Δ.Σ



















Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας η ‘’ Αγία Αικατερίνη ‘’ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ για την τιμή που μας έκαναν στον ετήσιο χορό στο οικογενειακό κέντρο ‘’ΑΡΙΑ’’ το Σάββατο 25 Ιανουαρίου.



Για μια ακόμη φόρα έδειξαν την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο τιμώντας τον σύλλογο καρκινοπαθών με την εικόνα του Αγίου Γρηγορίου και με το χρηματικό ποσό τον 300 ευρώ σαν ενίσχυση στο έργο που επιτελεί  ο σύλλογος.
Η πρόεδρος κ. Θεανώ Γελαδάρη ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Τόλιο  και όλο το Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, γεμάτο υγεία και αγάπη για τον συνάνθρωπο, ευχαρίστησε  για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο του  συλλόγου καρκινοπαθών. Επίσης τόνισε, ότι θα πρέπει το ποδόσφαιρο να γίνει ένα άθλημα όπως παλιά, με αγάπη, χωρίς αυτά τα οποία βλέπουμε στα γήπεδα σήμερα, να μπορεί να παρακολουθήσουν και οικογένειες με τα  παιδιά τους αγώνες ,χωρίς βία. Τέλος ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους.

Με εκτίμηση
η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη

και το Δ.Σ.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η καθιερωμένη κοπή πίτας των εθελοντών στο πρόγραμμα της εργασιοθεραπείας κόπηκε στο σπίτι της κ. Καστανάρας  Ελένης.
Λόγω  του πρόσφατου ατυχήματος που είχε θελήσαμε να της  χαρίσουμε αγάπη και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι προσφέρει σε όλη την ομάδα  και  να της ευχηθούμε περαστικά και σύντομα πάλι κοντά μας.
Η Πρόεδρος κ. Θεανώ μετέφερε και τις ευχές από τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων και τέλος τις θερμότερες ευχές  της γραμματέας μας κ.Χαριτοπούλου Λένας για καλή χρόνια και ευλογημένη με υγεία!!!





Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
κ. ΘΕΑΝΩ ΓΕΛΑΔΑΡΗ

ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό της κοπής της πίτας που διοργανώνουμε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13.00 στο οικογενειακό κέντρο '' Ελιά ''.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Τιμή πρόσκλησης με φαγητό 10 ευρώ

Με τιμή 
 η  Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη
 και το Διοικητικό Συμβούλιο.