ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μέσα από αυτό το ευχαριστήριο, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες όπως και της αδελφής μου, για την άμεση και ταχεία επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κατά το έκτακτο συμβάν στην πατρική μας οικεία. Η αυτοθυσία και το ενδιαφέρον των Πυροσβεστών, απέτρεψαν τα χειρότερα. Για τον λόγο αυτό εκφράζω ένα μεγάλο και ειλικρινή ευχαριστώ με την ευχή ο Θεός να τους ενισχύει και να τους ενδυναμώνει στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους. Όπως επίσης και σε όλους αυτούς που βρέθηκαν δίπλα μας στο συμβάν.

Με πολλές ευχαριστίες και εκτίμηση 
Θεανώ Γέλαδαρη
Πρόεδρος 
Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Συνεχίστηκε και σήμερα Τρίτη 19/02/2013 με αρκετά μεγάλη  προσέλευση η δωρεάν διανομή τροφίμων σε μέλη του συλλόγου μας με την σημαντική βοήθεια τον εθελοντών μας και σε αυτήν την δράση. Η διανομή θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη 20/02/2013 στην αποθήκη του συλλόγου μας.
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου  2351351233 από τις 09:30 έως τις 12:00







  

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά-δωρεά των 300 ευρώ προς τον Σύλλογό μας από τον κ. Γιαπιτζή Ιωάννη και την εταιρεία '' Άρτος Εφέσσου ''.


Η Πρόεδρος κ. Θεανώ Γελαδάρη
και
το Δ.Σ.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Σύλλογος των καρκινοπαθών Κατερίνης και Πιερίας << Η Αγία Αικατερίνη>>, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα Μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και Μνημοσύνου ανήμερα της εορτής του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ




 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης και Πιερίας <<Η Αγία Αικατερίνη>> θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει για μια φορά ακόμα, όλους όσους παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου, στο κέντρο <<ΕΛΙΑ>>. Πάρα πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και στο κάλεσμα του Συλλόγου, όπως κάθε χρόνο.
  Θα θέλαμε να  εκφράσουμε ένα μεγάλο και περιεκτικό ευχαριστώ στον Πανοσιολογιότατο

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε την κ. Φουντουκίδου Βασιλική για την δωρεά του ποσού των 100 ευρώ που έκανε προς ενίσχυση  του Συλλόγου Καρκινοπαθών.


Η Πρόεδρος Θανώ Γελαδάρη
και
το Δ.Σ.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση



 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης και Πιερίας << Η Αγία Αικατερίνη>> θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου ημέρα του Αγίου Παρθενίου προστάτης των καρκινοπαθών στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στην Κονταριώτισσα  λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως. Στο τέλος θα προσφερθεί καφές και έδεσμα στην αίθουσα της εκκλησίας.

Η πρόεδρος
κ. Θεανώ Γελαδάρη
 και το Δ.Σ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012


Στις 31/1/2013 στα γραφεία του Συλλόγου  Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας ( 28 Οκτωβρίου 40 ), έγινε ο οικονομικός έλεγχος του ταμείου του Συλλόγου για το έτος 2012 από την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: 

πρόεδρο της επιτροπής:
  κ. Ακριβόπουλο Ευριπίδη 
και τα μέλη:
  κ. Μαυρίδου Γεωργία 
  κ. Ζαχούλη Φριδερίκη 

Παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ. Θεανώ Γελαδάρη και του ταμεία κ. Βασιλείου Παπαδόπουλου.



Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου




Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου.
Σκοπός της είναι να δώσει έμφαση στη διαπίστωση ότι μεγάλο μέρος των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν μέσω της πρόληψης, και ότι επίσης μεγάλο μέρος των θανάτων από καρκίνο μπορούν να αποφευχθούν μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης. Αποτελεί, δε, μοναδική πρωτοβουλία βάσει της οποίας όλος ο κόσμος μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του για την καταπολέμηση της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά ότι 84 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από καρκίνο κατά την δεκαετία 2005-2015. Κάθε χρόνο, ο καρκίνος σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από ότι το AIDS, η ελονοσία και η φυματίωση μαζί.
Η Παγκόσμια Ημέρα  κατά του Καρκίνου για το 2012 είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι πέφτει περίπου μισό χρόνο μετά την πρώτη Συνάντηση του ΟΗΕ για τις μη μεταδοτικές ασθένειες (NCDs), και την υπογραφή της Πολιτικής Διακήρυξης που υποστηρίζει την πρόληψη και τον έλεγχο καταστροφικών καταστάσεων για την ανθρώπινη υγεία, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.
Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα έχει θέμα «Μαζί, είναι δυνατόν» δηλαδή «Together it is possible», διότι μόνο αν κάθε