ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

   Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας '' Η Αγία Αικατερίνη'' θα συμμετάσχει μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πιερίας την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 το πρωί έξω από τα Πολυιατρεία, για να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΕΟΠΥΥ.


Η Πρόεδρος
και το Δ.Σ. 

Πραγματικός Γολγοθάς για τους καρκινοπαθείς η κατάσταση με τον ΕΟΠΥΥ

  Στο  φύλλο της εφημερίδας ''ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ'', σήμερα στις 12/9/2012, δημοσιεύθηκε η συνέντευξη της κ. Θεανώ Γελαδάρη ,Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας. Το δημοσίευμα  είναι το εξής:



ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.

Ασθενείς στρέφονται σε Βουλγαρία, Τουρκία για να  βρουν φάρμακα.

Όσο συνεχίζεται η αναστολή χορήγησης φαρμάκων επί πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, οι καρκινοπαθείς ζουν το δικό τους Γολγοθά, που δεν μπορεί να συγκριθεί με την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων. Ασθενείς που φθάνουν μέχρι τη Βουλγαρία και την Κωνσταντινούπολη για να βρουν τα φάρμακα που έχουν απόλυτη ανάγκη, σε τιμή που να μπορούν να τα αγοράσουν, ενώ  υπάρχουν και στιγμές που κάποιοι δεν έχουν ούτε αυτή τη δυνατότητα και τους μένει μόνο να περιμένουν

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας ''Η Αγία Αικατερίνη'' θέλει να ευχαριστήσει  θερμά τον ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης ''Παναγία Σουμελά'' και τους Συλλόγους παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Κατερίνης και του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Κατερίνης για την προσφορά των 680 ευρώ προς τον Σύλλογό μας. Συγχαρητήρια για την ευαισθησία που δείχνεται στις ευπαθείς ομάδες της Πιερίας. Καλή δύναμη στον έργο σας!


Με τιμή 
η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη
 και το 
Δ.Σ.