ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Πέρασαν μια βδομάδα από την ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία. Τα συναισθήματα είναι  αμφιθημικά και χαρά και λύπη και όρεξη για γνώση και ανάγκη για λίγες ακόμα διακοπές.
Η χρονιά φέτος θα είναι δύσκολη για όλους εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας.
Ο Σύλλογος θέλει να ευχηθεί σε όλους μικρούς και μεγάλους "καλό κουράγιο". Με αγάπη και υπομονή όλα θα ξεπεραστούν "και αυτό θα περάσει".

Η Πρόεδρος  και το   Δ.Σ                                                            

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για τη δημιουργία τράπεζας αίματος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας με μεγάλη επιτυχία με την βοήθεια των εθελοντών-αιμοδοτών.












Η Πρόεδρος και το Δ.Σ θέλουν να πουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές-αιμοδότες, στη μονάδα αιμοδοσίας του Γεν.Νοσ. Κατερίνης για την πολύτιμη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που συμμετείχαν στο έργο του Συλλόγου, και στην αντιπεριφεριάρχη κ.Μαυρίδου για την παραχώρηση του χώρου.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τη βοήθεια όλων σας.

Με τιμή η Πρόεδρος και το Δ.Σ 

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας << Η Αγία Αικατερίνη>> ευχαριστούμε την οικογένεια της κ. Δήμητρας Ανδρέου και των συγγενών για την προσφορά αντί στεφάνου εις μνήμη του αγαπητού μας (και μέλος του Συλλόγου) κ. Ανδρέου Αντωνίου το ποσό των 500 ευρώ.
Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας << Η Αγία Αικατερίνη>> ευχαριστεί θερμά τον κ. Τζιφόπουλο Ανδρέα για την προσφορά των 50 ευρώ προς τον Σύλλογο εις μνήμη του πατέρα του κ. Ζαχαρία Τζιφόπουλο.
Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας << Η Αγία Αικατερίνη>> ευχαριστεί την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του κ. Θωμά Σακελαρίου για την προσφορά 400 ευρώ αντί στεφάνου στη μνήμη του Διονυσίου Σακελαρίου.
Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Καλό μήνα και καλή χρονιά σε όλους!

Ας είμαστε γεροί και ας γενεί ο καθένας μας αυτή τη νέα χρόνια ότι επιθυμεί, μα πάνω απ'όλα υγεία.
Κάνοντας το μικρό μας απολογισμό νιώθουμε ότι πέρασε ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι που η αγάπη του κόσμου μας ζέστανε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ διαδικτυακά στον πολιτιστικό Σύλλογο "Παναγία Σουμελά" για τη στέγη που μας χάρισε στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεών τους που πραγματοποιήθηκαν στις 19-20 Αυγούστου 2011, στην όμορφη και ζεστή τους νέα στέγη.









Η φροντίδα που πήραμε από το Διοικητικό του Συλλόγου και η αγάπη του κόσμου ήταν απερίγραπτη.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους.

      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        το Δ.Σ. 
       κ. ΓΕΛΑΔΑΡΗ Θ.