ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Είναι πολύ οδυνηρό το άγγιγμα του θανάτου! Να καταλαβαίνεις πως μέχρι εδώ ήταν....Τώρα να λες κόβεται το νήμα!!!Απλά δεν πάει άλλο, γιατί εσύ τους ακούς, τους καταλαβαίνεις, αλλά αυτοί λειτουργούν σαν να μην υπάρχεις, σαν να μην είσαι εκεί, και αυτοί να προσπαθούν να προσπαθούν  κι εσύ να περιμένεις να περιμένεις να συμβεί το μοιραίο....
   Εσύ όμως ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου μαζί με την ομάδα σου δεν αφήσατε να συμβεί αυτό. Το θυμάμαι σαν ένα κακό όνειρο και τα μάτια μου γεμίζουν. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σας λέω απλά <<ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>>. Ο Θεός να σας έχει πάντα γερούς!!!

Χαριτοπούλου Λένα
Γραμματέας Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Οι χειροτεχνίες των γυναικών του Συλλόγου μας(κεριά, κάδρα, ξύλινα φύλλα, βεντάλιες, άλμπουμ, κοσμήματα, παιδικά βαλιτσάκια) θα φιλοξενηθούν στα πολιτιστικά δρώμενα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στις 29-30-31 Ιουλίου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Σας περιμένουμε να επισκεφτείτε το πάγκο του Συλλόγου μας, να θαυμάσετε τις δημιουργίες μας και γιατί όχι να τις αγοράσετε και να τις χαρίσετε ή να τις κρατήσετε για εσάς μια και είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι!!!!

Η Πρόεδρος και
το Δ.Σ.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στις 28-29 Μαίου πραγματοποιήθηκε η  εκδρομή του συλλόγου στην Αίγινα που ήταν αίτημα πολλών μελών και φίλων του συλλόγου να προσκυνήσουμε και να λειτουργηθούμε στην ξακουστή μονή του Αγίου Νεκταρίου. Στην επιστροφή επισκεφτήκαμε το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου και από εκεί την πόλη της Χαλκίδας.